onsdag 6. mai 2009

franciska vs skramstad

Mange av dere er sikker usikre på hvem dere skal stemme på som elevrådsleder. Siden jeg går første året, står det mellom franciska og skramstad for mange av vennene mine. Men hvem er det som egentlig fortjener DIN stemme?

Jeg stemmer helt klart på Franciska. Ikke bare fordi jeg er best venn med henne, men også fordi at hun står for noe! Hun stiller ikke opp bare for å stille opp. Hun har spurt mange av elevene på skolen hva de liker og hva de syns burde forandres. Hun har også sjekket mulighetene for forandring.Det er saker som har blitt tatt opp i elevrådet tidligere, men som det ikke har blitt gjort noe med. Hun står ikke bare på scenen og snakker om at hun skal jobbe for det elevene ønsker å forandre. Det er jo en selvfølge!

Noen av dere hørte kanskje ikke på talene i dag, og lurer på hva Franciska skal kjempe for. Hun skal jobbe for å få bankterminal i kantina, så du slipper å gå til kiosken for å ta ut penger. Hun skal forbedre elevkveldene slik at det blir bedre underholdning og slik at ungdomsskole elevene ikke kommer inn. I det siste har det for det meste vært 10. klassen, VG1 og noen fra VG2 på festene. Det at 10.klassen kommer inn gjør at VG3 mister interessen. Det er jo ikke uten grunn at det er en fest for VIDEREGÅENDE? Hun skal også ta med seg det gode fra de andre skolefestene videre. Det samme gjelder karrieredagen!

Hun skal også gjennomføre evaluering av lærere, så samme måte som de evaluerer oss elever. Det er ikke for å være frekk mot lærerene, bare for å få de til å forbedre seg slik at vi lærer mere. Jo mer vi lærer, jo bedre karakterer får vi. Og lettere blir det å komme inn på den utdanningen vi ønsker. Er det ikke derfor vi går på skole?

"Hvis en lærer sier han er ferdig utlært, er han i realiteten ferdig, men IKKE utlært"- Franciska Honstad

Hun skal stå på minst like mye som Hege har gjort!
Så stem på Franciska - så bli'e fart på saker'n

5 kommentarer:

Anonym sa...

tusen takk karine ! :D

he-he sa...

Skramstad skal vinne! han er mye bedre

Anonym sa...

ENIG med deg! ;-D

Anonym sa...

Aram vinner fordi han er den rette.

Anonym sa...

Bra skrevet, Karine ;) Stå på Franciska. Du eier!!